Προωθήσεις

Προωθήσεις

Μέσα στη πληθώρα δεδομένων που υπάρχουν πλέον στο διαδίκτυο, μόνο η ανάπτυξη μιας καλής ιστοσελίδας, δεν αρκεί για να προσελκύσετε νέους πελάτες. Η σωστή χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η Google (Goolge Analytics, Google Business) αλλά και οι σωστά δομημένες καμπάνιες στο Google Ads και στα Social Media είναι ικανές να απογειώσουν τη δημοτικότητα της ιστοσελίδας σας.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες μας

Προωθήσεις Google Ads
Προωθήσεις Google Ads

Ένας από τους αποδοτικότερους τρόπους διαφήμισης της ιστοσελίδας σας, είναι η προώθηση της, μέσω Google Ads. Αυτό συμβαίνει, διότι ο ιστότοπος σας θα προβάλλεται στον εν δυνάμει πελάτη σας, την ώρα που αυτός αναζητεί το προϊόν που παρέχετε. Μια σωστά ρυθμισμένη καμπάνια Google Ads, θα φέρει ουσιαστικά αποτελέσματα για την επιχείρηση σας.

Διαφημίσεις Facebook
Διαφημίσεις Facebook

Το Facebook, το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί έναν φθηνό, έγκυρο και αξιόπιστο τρόπο διαφήμισης. Διαφημίζουμε στοχευμένα τα προϊόντα σας ώστε η προώθησή τους να είναι αποτελεσματική.

Διαφημίσεις Instagram
Διαφημίσεις Instagram

Το Instagram, δημοφιλέστατο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες, αποτελεί έναν ακόμα αποτελεσματικό και φθηνό τρόπο προώθησης των προϊόντων σας.

Facebook Shop
Facebook Shop

Επωφεληθείτε από την πρωτοποριακή δυνατότητα που μας προσφέρει το Facebook ώστε ο καθένας να μπορεί να πραγματοποιεί έχει το κατάστημα τις αγορές του μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Google Analytics
Google Analytics

Η σωστή χρήση του Google Analytics μπορεί να σας φανερώσει κάθε μικρή και μεγάλη λεπτομέρεια, που θα πρέπει να βελτιώσετε, ώστε να γίνει η ιστοσελίδα ευχάριστη και εύχρηστη για τον καταναλωτή.

Google Business
Google My Business

Η συγκεντρωτική παρουσίαση αποτελεσμάτων όπως τηλέφωνο, διεύθυνση και ώρες λειτουργίας της επιχείρησής σας, στο google προσφέρει στον πελάτη σας την άνεση που αναζητά στις αγορές του.

Ξεκινήστε τώρα τη προώθηση της εταιρείας σας στο διαδύκτιο!